S-E-T A/S er impotør og sælger via forhandlere i Europa, Skandinavien, Grønland og Færørene, hvor vi dagligt er i tæt dialog med forhandlere omkring dimensionering af anlæg og installationer.

HISTORIE

S-E-T A/S har i mange år leveret udstyr til:

  • Mobil-branchen med bak- og sidekamera, videomonitoring, invertere, DC-DC convertere, batteriladere og tilbehør til alt fra turistbusser til tankbiler, servicevogne og personbiler.
  • Maritim-branchen herunder danske fiske/erhvervsskibe, offshore og "offgrid" installationer.
  • Nødstrømsanlæg såsom UPS-anlæg, batteriladere og invertere.

KVALITET

Det er S-E-T A/S' målsætning altid at levere kvalitetsprodukter til rimelige priser med en god service og backup, både ved projektering af komplet anlæg og ved senere service eller eventuel reparation.

DEMO BUS

At se og røre er vigtigt. I vores demobus kan man bedømme kvalitet og om apparatet kan passe ind i de ofte små rum, som er til rådighed i lastbiler, skibe, busser, biler og mange andre steder.

Demobussen kører over hele landet, så ring og aftal tid for en demonstration.

DEMO DISPLAY

S-E-T kan tilbyde flere forskellige muligheder for produkt demontration. Lige fra små bord-displays med kamera og/eller navigationsløsninger til standere med Jeres udvalg, monteret og tilsluttet. Dette giver kunderne mulighed for at se produkterne i funktion.

Du er velkommen til at kontakte os her