Udskudsarme med kamera

Udskudsarme med kamera til bred og lang last

Har du brug for ekstra bredt eller langt udsyn?
Så er vores udskudsarme med trykluft et oplagt valg.


I sidste uge var vi et smut forbi Volvo Truck Center i Viborg for at se på et par fine nye lastbiler, som de ved at færdiggøre til 𝗔𝗹𝗳 𝗠𝘆𝗵𝗿𝗲 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁.
De imponerende køretøjer var nemlig blevet udstyret med vores automatiske udskudsarme inkl. special kuglekamera med påmonteret spiralkabel.

Ved montering af udskudsarmene inkl. kuglekamera opnår chaufføren et ekstra godt overblik over bred og lang last.

Udskudsarmene har en udskydningslængde på op til 1 meter og drives af trykluft og aktiveres elektrisk via trykknap i førerhuset. Ved at montere vores special kuglekameraer på enderne af udskudsarmene samt tilkobling af quad-split monitor, opnår chaufføren et skarpt og detaljeret view som gør, at objekter kan ses længere væk end de krævede 25 meter. 

Hvis du også kører med bred eller lang last, og ønsker en fleksibel mulighed for bedre overblik, så er en løsning med udskudsarme inkl. special kuglekamera et yderst godt valg. Med denne løsning får du et godt overblik og sikkerhed for god kvalitet.

KLIK HER og se data om udskudsarmen

 

Flere monteringsmuligheder

Udskudsarmene kan monteres på flere måder alt efter behov og efter bilens opbygning.
På de imponerende køretøjer til 𝗔𝗹𝗳 𝗠𝘆𝗵𝗿𝗲 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 ses to forskellige monteringsmuligheder. På begge biler er der monteret 2 stk. udskudsarmene, som er monteret på hver side bag på førerhuset, og kan køres ud til siderne.

På den ene 𝗔𝗹𝗳 𝗠𝘆𝗵𝗿𝗲 bil er armene monteret synligt men på den anden er de indbygget i en kasse bag på førerfuset. Dette giver både et flot look på køretøjet samt minimerer risikoen for skidt og snavs på armene og kameraet.

Udskudsarmene med trykluft kan også monteres enkeltvis hhv. på siderne eller på midten af førerhusets bagside og skyde bagud frem for ud til siderne.KLIK HER og se mere om systemet

 


Se vores demo-film fra Volvo Truck Center Viborg